středa 6. října 2010

5 x žena proti ženě

Ano, mohl bych udělat ne jeden článek, ale pět, v každém by bylo jen jedno video, a já bych splnil svoji mesíční normu článků.
I tak by se to dalo udělat.
Navíc ty ukázky nejsou vybrány nijak tématicky.
Prostě se v každé z nich perou ženské.


První ukázka. Dvě urostlé pohledné mladé samice nahoře bez si dokazují, kdo je paní domu. Blondýna nasadí brunetě nelsona a zdárně dovede boj do konečného vítězství. Nespěchá, aby si vše vychutnala. A šťastně a škodolibě se přitom usmívá.







Jeden ze zápasů, kdy jedna z aktérek svou soupeřku fyzickou silou značně převyšuje. Grace (ta méně opálená) si s Krissy doslova pohrává a může ji udolat téměř, jak se jí zachce. Zejména se jí líbí, když na ní může sedět a dívat se jí přitom do obličeje. Jak sladká odměna: pohled na přemoženou sokyni!







Blondýna brunetu chytře zasedla, takže ta se zpod ní nemohla dostat, ať dělala, co mohla. Blondýně se její pozice nesporně zamlouvala a nemohla zakrýt uspokojení z převahy, kterou získala. Posléze ještě vylepšila svou pozici a roztáhla brunetě nohy od sebe, čímž svůj triumf zcela dokonala. Bruneta se vzpínala, ale blondýna už si ji nemínila nechat uniknout. Posadila se jí na hruď v ukázkovém school-girl-pinu. Bruneta mohla jen bezmocně kopat nohama a ukazovat rozkrok. Nakonec dostala nůžky na hlavu, což byl konec jejího utrpení a raději se rychle poddala.







Slečna v červeném jednodílném plaveckém úboru dostává na prdel. Její sokyně v bílém se dostala za ni, tak, aby na ni nemohla dosáhnout, stiskla ji nohama a chvilku ji pěkně tahala za vlasy. Té se však podařilo chytit ji za chodidlo a lechtáním se uvolnila. Obě sice trochu přehrávaly, ale pokoukání na jejich křivky vše vynahrazovalo.







A poslední ukázka. Štíhlejší žena dostala svou tělnatější protivnici do nesnází. Dostala ji na záda a zaujala na ní dobrou pozici, ze které nebylo úniku. Nohama jí pevně obemkla tělo a když zkombinovala nůžky s nepříjemnou kravatou, soupeřka to nevydržela a vzdala se.







Jestli se vám tyto ukázky zdály moc soft, v příštím mixu bychom se mohli zaměřit na trochu víc kompetitivní ukázky ženského zápasení.
Tohle byly celkem způsobné, jen trochu zlobivé holčičky.
Opravdové dračice vypadají trochu jinak.

3 komentáře:

  1. první souboj super,a vypadalo to, že se ještě chtěj prát, druhej krása,třetí to ušlo, čtrvtej pěkná těla a hezkej hairpulling a poslední nic moc, ale mohlo by to být víc tvrdší a větší boj, vypadá to jednoduše a skoro žádnej souboj, ale maj krásná těla všechny

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí právě ten poslední, jak se zpod ní nemůže dostat. Jo, ten první pokračuje ještě pěkně dlouho.
    Trochu jsem přitvrdil v tahanicích, strkanicích. :-)

    OdpovědětVymazat