úterý 7. dubna 2015

Obrazy z ruského venkova

Kuzma Vasil se tak jednou procházel pro ruském venkově po polích, když vtom mu padla do oka Vasilisa, nejstarší dcera nenáviděného souseda Fjodora Prudiče, kterak právě sázela brambory do brázdy.
Kuzmu popadl chtíč, zamnul si ruce, nelenil, potají k ní připěchal a jak byla ohnutá, zvedl jí sukni a počal ji po staroruském vesnickém zvyku dupat zezadu, jako správnou selku.
Vasilisa se bránila, ale Kuzma měl sílu převelikou jako nadržený stepní kozel a držel si ji pevně za silný cop a dál dával zabrat jejímu mocnému masitému bílému zadku, který se obnažený v polích náramně vyjímal.
Po chvíli, kdy poznala, že nemá šanci, začala Vasilisa spolupracovat a přirážet - nepochybně oceňovala to, že o ní někdo projevil vážný zájem, což jí možná umožní dostat se pryč z rodného statku, kde od rána do večera dřela jako kráva a v noci ji ještě někdy v opilosti obdělával její vlastní otec, když se vracel z hospody a spletl si ji s její matkou - byly si totiž ve tmě dost podobné.
Kuzma jí to dělal dobře, to se muselo nechat, klouzala po kolenou a na natažených pažích po hlíně dopředu, jak to do ní tlačil.
Konečně měl Kuzma dost, zařval jak tur, vytáhl jí čuráka z prdele a radostně a s pocitem rozsévače jí postříkal záda.
Pak jí pohrozil, že jestli o tom někde jenom cekne, zakroutí jí krkem.
Vasilisa zamumlala něco neurčitého a natahovala si zpátky sukni.
Kuzma si po bližším prozkoumání všiml toho, že je i nápadně pěkná, přitáhl si ji tedy k sobě a několikrát ji neurvale políbil.
Když ji objímal, nešlo si nevšimnout toho, že má i pěkně velké prsa, a vzhledem k tomu, že mu přitom vsunula koleno do rozkroku a třela se o něho jako úhoř, dokonce mu strčila jazyk do úst, Kuzma si ji sám pro sebe zařadil do kategorie "příležitostná dupačka." Už tam měl místní mlynářku, hospodskou a dvě své děvečky ze statku. Žádní z nich se však Vasilise nemohla vyrovnat ohledně tělesných předností - byly to vesměs nehezké, by přímo ohyzdné, tupé a negramotné nebožačky, které byly svými alkoholickými manžely pravidelně bity jako žito.








Urostlá, nadmíru vyvinutá a kromobyčejně pohlední Vasilisa v sobě skrývala příslib netušených hojností a radovánek, o které by byla hloupost se neuváženě jen tak připravit.
Navíc její prdel nesla světové parametry. Byla obrovská, macatá a přitom pevná a Kuzmovi připomínala chladný zadek klisny z jejich stodoly, se kterou to jednou taky v nouzové situaci vyzkoušel.
Vydoloval z ní úžasné zvuky a když na ní pak vyčerpaný a vyřízený odpočíval, zažíval přitom pocity dokonalého štěstí a uvolnění, zapomněl na všechny starosti tohoto nenáviděného zkurveného světa, zatímco vychutnával, jak se mu v prodlužujících intervalech napíná a slastně pulsuje šourek, poté co se vystříkal tak upřímně, vydatně a báječně jako už dlouho ne.
Vasilisa byla prostě žena, kterou stálo za to potají navštěvovat.
Kuzma jí ještě jednou zatahal rázně za vlasy a zamával jí před obličejem pěstí (líbila se mu čím dál víc) a pak šel podojit krávy a myslel přitom na Vasilisu.








1 komentář: