úterý 8. září 2015

Zrada

Pacovi bylo šestnáct a už nějakou dobu v sobě cítil touhu rozsévače. Holky ve třídě se mu líbily, byly právě v tom věku, kdy se divoce vyvíjely a některé jejich sekundární znaky byly nepřehlédnutelné.
Paco byl typický mladý Mexikánec, možná trochu míň divoký a raubířský jako jeho kamarádi ze sousedství, dokonce přečetl i jednu knihu (Pravidla obsluhy zemědělských strojů), takže měl sám o sobě celkem vysoké mínění, to ho však v očích jeho převážně bílých spolužaček nijak nevyvyšovalo do pozice, že by o něho některá začala jevit zájem. Paco tím dost trpěl a řešil to bujarými erotickými fantaziemi večer před spaním ve svém pokojíku, v posteli, kterou sdílel se svými dvěma mladšími bratry a několika sestrami. pracoval v utajení a stálo ho to dost úsilí.
Vše se změnilo příchodem Chiquitty, malé latinské brunety, která k nim přišla na začátku posledního ročníku. Proslýchalo se, že ze své původní školy musela odejít, protože tam byl nějaký skandál. Nějaký učitel ji snad měl osahávat. Vznášela se kolem ní aura tajemství a nevyřčeného zakázaného ovoce.
Paco byl technický typ a sestrojil si z různých nasbíraných a nakradených materiálů vlastní počítač s internetem, takže mohl občas surfovat. V časopise ze školní knihovny si přečetl, že existují webkamery a špatná, zkažená děvčata, která se před nimi předvádějí. Za peníze. Paco posmutněl, protože peníze neměl.
Jaké bylo však jeho překvapení, když objevil blízký signál ve svém okolí a na svém primitivním monitoru vydlabaném z mořských škeblí spatřil Chiquittu, jak se předvádí!
Byl to naprostý šok, Paco byl tak rozrušený, že může sledovat někoho, koho osobně zná, a zítra se s ním potká ve třídě. Dosud s ní sice neprohodil ani slovo - ona se s nikým moc nevybavovala - ale její tělesno ho mocně přitahovalo. A nyní se na něho mohl nerušeně dívat! No, nerušeně... jeho mladší dva bratři se právě mlátili mezi sebou a jedna z jeho sester za jeho zády rodila, ale jinak to byl vcelku klidný podvečer, nijak vyjímečný v Pacově rozvětvené rodině.
Paco se zatajeným dechem a s rukou v rozkroku zíral, co se bude dít.
Chiquitta byla nejdřív v tričku, poté jen v jakémsi spodním prádelku, ale i to si po chvíli sundala. Paco poprvé viděl její nádherné bradavky a pocítil k ní silný ochranitelský pud..



























































Paco několikrát zkusmo olíznul monitor, ale nebylo to ono, opravdovému dotyku a chuti cizího těla se to nemohlo vyrovnat.
Dokonce jí napsal do chatu i jednu zprávu.
"Jsem někdo, koho možná znáš."
Napsal tajuplně, aniž by odhalil svou identitu. Chiquitta jen povytáhla obočí, strčila si prst do ohanbí a pousmála se.








Příštího večera se Paco celý natěšený opět připojil v naději, že jejich konverzace bude pokračovat.
Živě už si představoval, jak se s Chiquittou prochází vpo parku, jak spolu sedí na lavičce a drží se za ruce a hledí si dlouze, zamilovaně do očí. Chiquitta bude dobrá žena, poctivá, tím si byl jistý, a on jí udělá nejmíň pět dětí! Budou žít spolu šťastně a dlouho, spokojená rodinka!
Jaké však bylo jeho zděšení a naprosté znechucení, když se před webcamerou Chiquitta objevila s jeho spolužákem Frankem!
Ó bože, ne! Proč mě trestáš?
Paco Franka nesnášel, Frank rovněž nesnášel Paca, byl to obrýlený namyšlený hejsek, který si o sobě myslel bůhvíco. Jak se mohli tak rychle sblížit? Vždyť se s nikým ve třídě nebavila a byla nová! A navíc byl bílý!
A teď mu Chiquitta v reálu olizovala koule! A různé jiné sprosté věci.
Paco cítil hluboké zklamání a to, že byl podveden, Chiquitta ho zradila, opustila, podrazila.
"Ta děvka," mumlal si zhrzeně, zatímco Chiquitta lízala Frankovu řiť.
Staršlivě Frankovi záviděl a nenáviděl ho - přál si být na jeho místě.
Chiquitta sála koule opravdu ukázkově.






































































Paco smutně vyšel před jejich chatrč ve slumu, kde bydlel už od narození a zádumčivě hleděl na subtropickou noční oblohu posetou hvězdami a uvažoval o sebevraždě.
Nebo ho napadla druhá možnost.
Byl technický typ, v kůlně by mohl sestrojit podomácku vyrobenou kulovnici a příštího dne vyrazit ráno plný odhodlání, postřílet celou třídu i s učitelkou, Chiquittu a Franka si nechat na konec a říct jim, co všechno způsobili.
Jak mu to jen Chiquitta mohla udělat? On jí přece tolik věřil! Vybral si ji jako budoucí matku svých dětí!
Paco to nechápal.
ještě chvíli zevloval ve tmě, pak pokrčil rameny a zamířil do své nuzné chatrče.
Co udělá, to si ještě promyslí. Dneska už se mu chtělo spát.


Žádné komentáře:

Okomentovat