neděle 1. ledna 2012

Jak jsem dostal sestřenici


(UPOZORNĚNÍ: Tato povídka je sprostá, perverzní a pohoršující, čtěte jen na vlastní nebezpečí!)


Moje sestřenice je macatá, prdelatá a prsatá. A moc pěkná. Taky je dost drzá a domýšlivá. A je o deset let mladší než já, bude jí dvacet. Nikdy si však nezapomene bratránka, který se dosud neoženil a žije spokojeným staromládeneckým životem, na návštěvě pěkně dobírat. Sama střídá patrnery jak na běžícím pásu, chlapcům očividně to, že má pár kilogramů navíc, vůbec nevadí. Je to chytrá, sebevědomá, upovídaná holka, která je ráda středem pozornosti. Má spoustu kamarádek a kamarádů a nevidím ji jinak než s mobilem v ruce, nebo ve dveřích, když se loučí a vyráží na nějakou diskotéku nebo párty. Ráda tancuje a baví se ve společnosti svých vrstevníků.
To já jsem její pravý opak. Tichý, klidný, ostýchavý, přátelství jsem nikdy nenavazoval snadno, děvčata se mi vyhýbala širkým obloukem. Přitom nejsem nějak vyloženě škaredý nebo hloupý. Zkrátka jen moc nesmělý, což většinu lidí odrazuje. Připadám jim nezajímavý a nudný. Což v podstatě jsem. Ale nevadí mi to. Smířil jsem se s tím už před léty a vyhovuje mi poklidný, osamělý život, kdy jsem sám svým pánem a nikdo mě neomezuje a nic mi nevyčítá. Mám rád svůj klid.
Sestřenice mě nemá ráda a snaží se co nejvíc mě z toho klidu vyvést.




"Strýčku, a tobě nevadí, že nemáš manželku?"
Neříkala mi bratranče, ale strýčku, další její specialita, která mi lezla krkem. Asi že byl mezi námi tak velký věkový rozdíl. Dával mi neustále najevo, že jsem už starý dědek.
"Ani ne."
"Ále, nepovídej. Já myslím, že bys s někým byl rád. Ale žádná by s tebou nevydržela, tak je to."
"No když myslíš."
"Jasně, já to vím. Stačí se na tebe podívat. K tobě by se hodila nějaká holka, která by tě komandovala a dala tě do latě."
"Haha."
"Strýčku, a líbí se ti tlustý holky?"
To uhodila na citlivou strunu, opravdu jsem tajně obdivoval ženy a dívky, u nichž plnoštíhlost byla zároveň i jejich předností.
"Líbím se ti třeba já?"
"To určitě."
Ale nebyla to pravda. Vždycky v létě, když byla v plavkách, jsem po ní nenápadně pokukoval, jak se to na ní houpe. Moje tajná erotická fantazie byla, že že mnou přijde do koupelny a vleze si ke mně do vany. Představa jejího velkého tučného těla, jak se na mě tiskne, mě rozhodně nenechávala v klidu.
"Víš, slyšela jsem, že tlustým holkám se líbí ňoumové, kteří se od nich nechají ovládat."
"Jestli to psali v Bravíčku, tak to je určitě pravda."
"Strýčku, a vážně jsi nebyl nikdy zamilovaný?"
"Do toho ti nic není."
"Strýčku, a necítíš se někdy v noci osamělý? A nezdá se ti, že to je proti přírodě, když je člověk sám?"
"A strýčku, myslíš, že jsem silnější než ty?"
"A strýčku, nechtěl bys mě někdy chytit a naplácat mi na zadek?"




Lezla mi na nervy. A já to musel snášet každé prázdniny, když k nám na vesnici přijel strýc s rodinou.
Letos její neomalenost dosáhla takového stupně, že mě začala nepokrytě svádět.
A začal jsem mít pocit, že mi v mé nepřítomnosti šmejdí po pokoji. Nevím, co hledala. Asi nějaké pornočasopisy, aby mě usvědčila, že si ho tajně v noci honím. Naštěstí mou skrýš nenašla, takže se na mě při snídani a večeři jenom posměšně čuřila. Prostě namyšlená a rozmazelná holka z města, pro kterou jsem byl jen obyčejný vesnický vidlák, který neví, co je internet a ICQ.
A který nikdy nemrdal babu, co se mu líbí.
No, v tom posledním měla pravdu, vždycky na mě zbyly ty zoufalky, které zůstaly na ocet. A já si říkal, že když už přijít o svou svobodu, tak ať to stojí za to, ať mi pořádně a poctivě stojí.


Jednou jsem přišel domů z koupání dříve (rád jsem polehával na dece, opaloval se a díval se na tu krásu kolem sebe), vyšel jsem po schodech nahoru a spatřil, že dveře do mého pokoje jsou pootevřené. Opatrně a potichu jsem nakoukl dovnitř a viděl, jak sestřenice leží na břiše na koberci, kýve nohama a čte si moje časopisy. Na nohou měla bílé ponožky, ale i tak bylo vidět, jak při čtení kroutí palci. Objevila mou tajnou skrýš! Krev se mi zpěnila. Co si to ta mrcha dovoluje? Co si o sobě myslí?
Načapal jsem ji, jak se mi bezostyšně přehrabuje v mých soukromých věcech.
Pomsta bude sladká!
Cítil jsem, jak mi divoce buší srdce, když jsem se k ní pomalu blížil, jen v plavkách, ještě celý uřícený z jízdy na kole. Připadal jsem si jako lovec, který má před sebou svou nic netušící kořist.
Nevěděl jsem, co přesně udělám, ale cítil jsem, jak se mě zmocňuje silné vzrušení.
"A mám tě!" zvolal jsem vítězně a skočil na ni.
Vyděšeně se ohlédla, vykvikla jako prasnice a pokusila se otočit a vstát, ale to už jsem na ní seděl a tlačil jí ramena plnou vahou k zemi. Nelíbilo se jí to, ale snažila se dělat, že jí to nevadí.
Byla silná a velká, ale využil jsem moment překvapení a zaujal na ní ideální pozici, ze které mi nemohla uniknout. Jsem přece jenom chlap a ona ženská. Tedy děvče. Sice velké a macaté, ale pořád jenom děvče.  Brzy to pochopila i ona a přestala se pokoušet osvobodit, aby si zachovala důstojnost a nevypadala směšně.










"Strýčku," vydechla po chvíli překvapeně," ale tobě se to líbí!"
Zrudl jsem a zahanbeně cítil svou mocnou erekci, která se vzpínala na jejím břiše.
"Děvko," zamumlal jsem a dal jí lehkou facku.
Zasmála se a tváře jí zrůžověly. "Chceš mi nafackovat, strýčku? Tak jen do toho!"
Splnil jsem její přání a pak ji chytil pod krkem.
Poprvé jsem v jejích očích spatřil něco jako úctu a obdiv, možná respekt.
Počkal jsem, dokud ukázkově nezrudla a nechytila mě jemně dlaní za zápěstí.
"Dost..!"
Lapala po dechu a chroptěla. Myslel jsem, že se snad pozvrací.
Pustil jsem ji a díval se jí zblízka do očí. Líbilo se jí to.
"Potrestej mě. Potrestej zlobivou holku. Zasloužím si to."
Poplácal jsem ji po tváři, pohladil a začal jsem jí silně třít obličej, dokud nezačala vydávat jakési zvířecí, kočičí zvuky. Držel jsem jí pod krkem a ona mi plivla do obličeje, divoká, rozdováděná a nebezpečná.
Oplatil jsem jí to a ona se zasmála. Pak se mě pokusila při líbání kousnout. Chytil jsem jí za vlasy a odtáhl do bezpečné vzdálenosti. Ržála přitom jako nadržená klisna. Strčil jsem jí do pusy nejdřív ukazovák a pak všech pět prstů, pěkně hluboko, dokud jí nenatáhlo. Sliny jsem jí rozmazal po obličeji. Chytil jsem jí za uši a pomalu olízl jazykem její hruď a hrdlo, přes bradu, nos až na čelo. Chvěla se přitom vzrušením, prohýbala v zádech  a sténala nadšením.
"Udělej mi to, strýčku," prosila mě. "Ty prasáku! Ty úchyláku!" povzbuzoval mě. V jejích slovech nebylo pohrdání, ale obdiv. "Mluv na mě sprostě. Nadávej mi. To mě rajcuje."
Poškrábala mě jako kočka, ale nakonec byla zpocená, šťastná a ukojená.
Poplácal jsem ji majetnicky po zadku a ona se ke mně ještě víc přitiskla a vděčně mí olízla prsní bradavku a kousla mě do ušního lalůčku.
Pak mi pošeptala větu, po které jsem zůstal jako zkoprnělý, protože obrátila můj pocit z toho všeho úplně naruby:
"Vždycky ses mi líbil strýčku a věděla jsem, že tě jednou stejně dostanu."
Položila mi ruku na chodidlo a chytila můj palec u nohy. Začala mi ho zvolna honit.
"Stříkal jsi jako hrdina. Moc se mi to líbilo."
Pohladila mě po tváři.
"Věděla jsem, že chceš stříkat, kdykoliv ses na mě jenom podíval."
Dala mi pusu na čelo, na nos, na ohryzek, na pupek a na varlata.
"A teď už jsi jenom můj a nikomu tě nedám."
Nechápal jsem to.
"Ale proč jsi byla na mě celou dobu tak protivná?"
Opřela se mi svými prsy o hruď a podívala se mi vážně do očí.
"Ty jsi nejlepší, žádný kluk, se kterým jsem byla, se ti nevyrovná," řekla místo odpovědi. "Oni všichni byli kluci, ale ty jsi chlap. A já mám ráda opravdové chlapy, co mě umí zkrotit a profackovat, když je potřeba."
Usmála se na mě, něžně, zamilovaně.
"Slib mi, že mě nikdy neopustíš kvůli jiné kundě."
Protáhl jsem se.
"Ta tvoje mi zatím docela vyhovuje," poškádlil jsem ji.
Posadila se na mě a hlavu mi vzala mezi svá velká plná ňadra. "To abys na mě nezapomněl," dodala, když skončila a já chvíli lapal omámeně po dechu. pak mě vzala za ruce a položila mi je obě na svůj macatý zadek, abych si uvědomil, co mám a co mít můžu, kdykoliv se mi zlíbí, když jí budu věrný. Zasmál jsem se, plácl ji tak silně, až vyjekla, pak jsem jí roztáhl půlky od sebe a vložil jí do řitního otvoru teploměr.
Dělalo jí to dobře, nedokázala zakrýt svou rozkoš, jakou jí to působilo.
Přitáhl jsem si její hlavu blíž a díval se jí dlouze do očí, ukazovák stále v její prdeli.
Oplácela mi pohled upřímně, nic si nenechávala a neskrývala.
Byla celá moje, vybrala si mě a chtěla, abych dupal jenom ji.
Asi to byla láska.




Strýc z toho asi moc velkou radost mít nebude, napadlo mě.
Ale pak jsem to hodil za hlavu a vnímal jen to, jak mi sestřenice saje a kouše varlata a strká jazyk do mé chcací i srací dírky, jako by mi chtěla dokázat jak moc je výjimečná, a že když se jí budu držet, ukáže mi a naučí věci, o jakých se mi ani nesnilo.
A že mám hodně divoké sny.

Žádné komentáře:

Okomentovat