pátek 6. ledna 2012

Škrcení coby učení poslušnosti

Má delší nepřítomnost zde byla způsobena mou smrtí, ale již je vše v pořádku a můžete se těšit na další porci toho nejzajímavějšího, co se mi poslední dobou dostalo do rukou. (Nechtěný dvojsmysl)
A bylo toho dost.

Zaujala mě jedna technika, která se vyskytuje poměrně zřídka, o to víc ji však praví labužníci ocení.
Jedná se o uškrcení soupeřky jejím vlastním předloktím.
Vypadá to jednoduše, ale dá to dost práce.
Výsledek ale jednoznačně stojí za to.
Pokochejme se čtyřmi následujícími ukázkami, které jsem vybral.


Holky a bikiny
V první se utkaly dvě mladé atraktivní dívky, opálené a urostlé, zhruba stejně silné a váhově vyrovnané.
Blondýna se rusovlásce dostala na kobylku, sevřela ji do nůžek a ochromenou soupeřku se zjevnou chutí dodělala. Jde to rychle. Ukázkové a poučné.






Přísná učitelka


Ve druhém případě dává učitelka lekci žačce. Mladá dychtivá, snaživá blondýna se zápasením teprve začíná, a starší, zkušená mulatka jí zdarma poskytuje cenné lekce.
Naprosto nad méně zkušenou protivnicí dominuje, ovládá ji a schválně ( s až škodolibým zadostiučiněním) ji drží v nepříjemném chvatu co nejdéle. Má čas, nespěchá, souopeřka je bezmocná a nemá kam utéct. Je to mrcha, baví jí to a zasloužila by za svou namyšlenost nafackovat, ale mladá blondýna to bere se zjevnou pokorou a respektem k silnější ženě, kterou všemi mastmi mazaná míšenka dozajisté je.







Blondýna dostává co proto

I v další ukázce bruneta ovládne blondýnu. (Jak příznačné). Ta sice heká a funí, dělá, co může, ale není jí to nic platné, její rivalka je silnější a postupně ji dostane přesně tam, kde ji chce mít. Pak už je poslušná.







Indické krocení

To nejlepší na konec aneb opravdové "indické hardcore".
Při tréninku v tělocvičně si poněkud zlomyslný kluk jménem Sharda vychutná nic netušící bojechtivou a zlobivou mladou holku jménem Sindhu. Ta je sice silná a odolná, ale na svého soka nestačí a ten jí posléze metodicky a ukázkově zkrotí málem až do bezvědomí. Parchant.
Holt, v Indii to berou trošku prestižněji.
Příjemný zážitek, je to maso.
V Indii jsou sice krávy posvátné, dívky však zjevně ne.
Haré Krišna!







Tak jak se vám to líbilo?
Nechtěli byste si to někdy sami zkusit?

2 komentáře: