pátek 26. dubna 2013

Jak se škubou vlasy na Britských ostrovech

Původně jsem si myslel, že opravdové hardcore rvačky předvádějí jen zástupkyně něžného pohlaví ze zemí bývalého Sovětského svazu. Jako by si vybíjely frustraci z toho, že jejich režim padl a jejich ideologie byla poražena bezzásadovým amorálním zkaženým Západem. Takže převzaly i jeho zhýralou prohnilost se všemi neřestmi k ní přináležejícími...Padla všechna tabuizovaná témata, takže ženská agrese mohla být zprofesionalizována a zkomercionalizována. Videa ruské společnosti Chaos byla této bohulibé iniciativě hrdým průkopníkem.
Ve Velké Británii se na podobný styl válčení specializuje CatzClub. Jejich děvčata jsou řádně otrlá a po jejich zápasech zůstávají na podlaze ležet vytrhané vlasy...

Následující zápas mezi veteránkou Louise, která se do arény vrátila po dvou letech a mladou ambiciózní Taz, která začala krásně přibírat, byl původně plánován na osm kol, musel však být ukončen už po druhém. Louise už prostě nemohla pokračovat... Po tak tvrdé lekci možná litovala, že se pokusila o návrat.




Ale ani jiné holky se nestydí vydat ze sebe to nejlepší...




Nedá se o nich říct, že jsou to tintítka...




Nejednají spolu zrovna v rukavičkách...




Spíš ve stylu škoda každé rány, která padne vedle...


                                         


Je libo kolínko..?




Nebo bradičku?


                                          


Ale tak hlavně že to děvuchy baví...




Je to ušlechtilý sport plný emocí a soupeřivosti.
Bojuje se tvrdě a nelítostně. Ale s láskou a opravdovým nasazením.
Kočkám se to zkrátka líbí.
A i pánům.
Co ty na to, Karle?




3 komentáře:

  1. d obrý no jasně že s emi to líbí, jen škoda že všechna videa nefungovala, ale co šly sem si naprosto užil je to moc krásné a skvělý sport no, a je fakt že se to děm děvuchám líbí je to vidět dobré zápasy.a tvrdé.a nelítostné, pravá žensklá ne návist ukojená záasem v tahání za vasy a po d..

    OdpovědětVymazat
  2. už šla všechna a ty co sme puvodně neviděl byly také moc krásnéa je vidět že je to tvrdé a zustavaj bolístky nebo ubytek vlasů no..., je to dobrý zpusob si to spolu vyřídit ručně a a bez pěstí no ale v zápase no.., a sou to statné ženské no )), a aspon maj prsa))) ne jako ty s těma malýma))

    OdpovědětVymazat
  3. krásný sport no ale tvrdý))

    OdpovědětVymazat