úterý 9. července 2013

Výpup podle učebnice

Dobrý výpup dostala špekatá Věra.
Její rivalka, subtilnější, o 20 kilo chudší a o něco starší Sylva, ji nejdřív zkušeně vyčerpala a utahala v boji na zemi, dlouhým a neustálým nepříjemným škrcením ji trápila tak dlouho, až se jí nakonec podařilo dostat se své mladší statné sokyni na kobylku, ze které už do konce jejich zápasu neslezla.














A je to tady, rozhodující okamžik celého boje.Věra neodolala vytrvalému tlaku své soupeřky a ta ji dostala na statnou zadnici a na záda - do kýžené pozice svých snů, o kterou celou dobu usilovala.Věřin osud je zpečetěn a Sylva jí k nezměrné škodolibé radosti a uspokojení přihlížejících diváků dopřeje vypít si potupný kalich hořkosti až do dna. Vysílená Věra už se na nic nezmůže a Sylva si ji za jásotu nadšených příznivců úplně podmaní, ochromí a znehybní až k naprosté bezmocnosti, což je sladká odměna za úsilí, které musela k tomuto totálnímu triumfu vynaložit.




















Pupčení je efektní, vydatné, účinné, mimořádně potupné a zničující.
Když je úlovkem navíc žena o mnoho těžší, o to víc to potěší.
Radost z takového vydařeného  vítězství se pak rovná orgasmu.

1 komentář:

  1. krásný zápas a mě se líbí ty poražené ty jejich výrazy ale zápasily hezky čubky))), vyhrála ta šikovnější no)), krásné pupčení), ale mohlo být ještě lepší a větší)

    OdpovědětVymazat