pondělí 27. října 2014

Yasmin Disney

Je zatěžko uvěřit, že někdo s takovým jménem může doopravdy na světě existovat.
Nicméně...
Mít za manželku nehoráznou prsatici je jistě snem nejednoho chlapce a muže.
Mít to tzv. doma, mít možnost si kdykoli sáhnout a postiskat. Podívat se. Pokochat se a pogratulovat si v duchu, jaký jsem to pašák a šťastlivec, že si tahle ceckatice vybrala zrovna vás.
A samozřejmě využít svého práva sedět s tímhle mackem třeba na pláži a opájet se závistivými a lačnými pohledy ostatních mužů, nebo za svou vyvinutou milou vejít do sprchy anebo hupsnout do vany a užít si společnou koupel. Má to svoje neoddiskutovatelné výhody.
Musíte se však taky naučit čelit oplzlým a sprostým poznámkám na ulici nebo v hospodě, kdy vnady a přednosti vaší drahé polovičky budou drze a provokativně komentovat různí opilci a hulváti.




Musíte ji zaujmout, okouzlit, rozesmát, získat si její důvěru a docílit toho, aby u vás měla pocit bezpečí a spokojenosti. Taková potěšená koznatka už si najde způsob, jak se vám odvděčit a odměnit za vaši snahu a pozornost, tím si buďte jisti. Udělá z vás šťastného chlapa, a když se jí budete dotýkat na těch správných místech, dovolí vám dělat věci, po kterých ji budete milovat ještě víc. 




Ulovit úspěšně velrybu může být velmi namáhavé, ale zároveň mimořádně vzrušující.





Kozatice má každý rád.






Veselá vemenatka je ten nejlepší společník. A chutná jí.






Nebo na párty. Jako poněkud přerostlá Červená karkulka. Co chlastá.





Ta by sála, kouká jí to z očí. Jestlipak taky olizuje koule?







Zralá na podojení, co říkáte?
Na Kozaté hůrce...







Jen by se měla zbavit těch mlsných leseb, které si na ní v jednom kuse dělají zálusk, a které by jí tak rády vylízaly pekáč. Lákají ji na sedm druhů rozkoše. "Tak krásně jako já, ti žádný chlap palec u nohy nevykouří, bejby."




Nebo že by přece?
"Ale já to mám ráda, když mi někdo naplácá na prdel." 
"Tu teď mrdám já."

A jestli zápasí?
Prý na požádání.
A jen s opravdovými kámoši.

4 komentáře:

  1. jojo prsatky a milé a usměvavé jsou krásné, ale těžké si udržet moc hezkou ženskou, ale když se to podaří je to super, a chtěl bych vidět jak zápasí ta prsatka))

    OdpovědětVymazat
  2. Staň se jejím kámošem a třeba ti tvé přání splní. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Head to www.onlyfans.com/yasmindisney

    OdpovědětVymazat