pátek 21. listopadu 2014

Čtyři na jednoho

Fritz je z Rakouska - pozor, neplést s Fritzlem.
Fritz přijel do Čech, aby si zazápasil s českými děvčaty z DWW.
A bral to postupně.
Nejdřív se utkal se silnou Tiffany, ta to ovšem po chvíli vzdala se znechuceným konstatováním: "Já to seru, ten čůrák je silnej. To nemá cenu."
Poté nastoupila Petra, známá především svými silnými stehny. A za bouřlivého jásotu se jí skutečně podařilo svého mužského protějška ukleštit.
Další slečna na řadě byla Gloria. Chvilku statečně vzdorovala, avšak Fritz se jí postupně dostal na kobylku. Jako poslední se na Fritze vrhla temperamentní Adriena. 
Byl to divoký boj a nejdelší ze všech. Oba aktéři ho pojali dost prestižně. Notně hekající opálená amazonka ve žlutých bikinách dlouho dávala Fritzovi slušně zabrat, zásobena neustálými radami svých kibicujících spolubojovnic ("Sejmi ho!" a "Nůžky na hlavu!" nebo "Kousni ho do zadku!") ale s přibývajícím časem se začala projevovat fyzička a únavy, čehož Fritz nemilosrdně využil a nakonec ji poctivě přemohl a udolal. Adriena to brala sportovně, ale bylo vidět, že Fritz zažívá velké uspokojení, že se mu tuhle drzou a vzpurnou samici podařilo zkrotit a dostat.




a




Fritz si zaslouží pochvalu.
Zachránil čest mužské rase a dal lekci všem drzým ženám, které se nebojí postavit se nám na žíněnce.
A to přesto, že na něho byly čtyři, mrchy.
Jsem zvědav, za jak dlouho to nepřejícné feministky nahlásí jako škodlivý obsah a z youtube stáhnou.

úterý 18. listopadu 2014

Místo na sezení

Když štíhlá a mrštná dívka porazí těžkotonážná zatuřenou tlustici, je to vždycky svátek.
Alespoň u mě doma.
Skolená vepřice, povalená, udolaná a vyseděná.
Tak to má být.


































Jako gauč posloužila ideálně.

Tchyně má vždycky pravdu

Lída si se svou tchyní nepadla do oka už od samého začátku.
Pepa byl domácí mazánek a maminka ho hýčkala, jak jen mohla, takže když si ve skoro čtyřiceti našel konečně přítelkyni (navíc skoro o dvacet let mladší) a posléze se s ní navzdory matčině nesouhlasu oženil, nedělalo to dobrotu.
Tchyně Soňu neustále kritizovala, popichovala, nic co udělala, nebylo dost dobré. Žárlila, že dal Pepánek před její starostlivou péčí přednost jiné.
Soňa už si to nechtěla nechat líbit a jednou to nevydržela.
Pepa zrovna nebyl doma. Potkaly se po ránu na cestě do koupelny, obě v negližé a už byl oheň na střeše.
Obě si to začaly vyříkávat na rovinu a bez obalu, začaly se vzájemně urážet, ovšem když tchyně nařkla Soňu z toho, že je líná a špekatá a neumí ani pořádně přichystat snídani, Soňa po ní skočila.
Docela si na tu starou brécu věřila, byla to urostlá a dobře stavěná, silná holka z vesnice.
K jejímu nemilému překvapení ji však tchyně vzdorovala více než vydatně, popadla ji kolem pasu a skolila na zem, kde se na ni okamžitě posadila.
Soňa totiž nevěděla, že se Pepánkova matka v mládí věnovala zápasení a doposud v sobě uchovala zdravé zápasnické instinkty, které proti sice silné, ale nezkušené Soně nyní uplatnila.
Ať dělala Soňa, co chtěla, neuměla ze sebe tchyni setřást. Soňa byla pěkný macek (Pepa byl na macaté), ale stará ji držela na zádech osedlanou jako mladou klisničku.
Byly to mimořádně potupné chvíle.











Soňa dostala od staré slušnou lekci. Ta ji lehce fackovala tak dlouho, dokud se nerozbrečela a dokud jí neslíbila, že už bude držet hubu a krok a poslouchat a neodmlouvat.
A přestože si Pepánka vůbec nezaslouží, starat se o něho jako o krále a dělat mu ze života ráj na zemi.
Tchyni se prostě nesmí odporovat.

sobota 15. listopadu 2014

Prsatice v přímém přenosu

Občas se i mezi divačkami vyskytne velmi příjemně a úctyhodně vyvinutá slečna.
To pak kameraman dělá vše pro to, aby ji měl často v záběru.
















































Obzvláště, když to není jen nějaká nounejm kráva, ale Mia Zarring, modelka a moderátorka, oficiálně nejprsatější žena Ruska současnosti, že.