pátek 21. listopadu 2014

Čtyři na jednoho

Fritz je z Rakouska - pozor, neplést s Fritzlem.
Fritz přijel do Čech, aby si zazápasil s českými děvčaty z DWW.
A bral to postupně.
Nejdřív se utkal se silnou Tiffany, ta to ovšem po chvíli vzdala se znechuceným konstatováním: "Já to seru, ten čůrák je silnej. To nemá cenu."
Poté nastoupila Petra, známá především svými silnými stehny. A za bouřlivého jásotu se jí skutečně podařilo svého mužského protějška ukleštit.
Další slečna na řadě byla Gloria. Chvilku statečně vzdorovala, avšak Fritz se jí postupně dostal na kobylku. Jako poslední se na Fritze vrhla temperamentní Adriena. 
Byl to divoký boj a nejdelší ze všech. Oba aktéři ho pojali dost prestižně. Notně hekající opálená amazonka ve žlutých bikinách dlouho dávala Fritzovi slušně zabrat, zásobena neustálými radami svých kibicujících spolubojovnic ("Sejmi ho!" a "Nůžky na hlavu!" nebo "Kousni ho do zadku!") ale s přibývajícím časem se začala projevovat fyzička a únavy, čehož Fritz nemilosrdně využil a nakonec ji poctivě přemohl a udolal. Adriena to brala sportovně, ale bylo vidět, že Fritz zažívá velké uspokojení, že se mu tuhle drzou a vzpurnou samici podařilo zkrotit a dostat.




a




Fritz si zaslouží pochvalu.
Zachránil čest mužské rase a dal lekci všem drzým ženám, které se nebojí postavit se nám na žíněnce.
A to přesto, že na něho byly čtyři, mrchy.
Jsem zvědav, za jak dlouho to nepřejícné feministky nahlásí jako škodlivý obsah a z youtube stáhnou.

1 komentář:

  1. pěkné zápasy, jo zaslouží si chválu největší , mrchy byly na něj 4 ale stejně dostaly co proto, bylo to hezké no)), askorát ty hýkající ženské mi tam lehce vadili radily ale sami na něj neměli.

    OdpovědětVymazat