pátek 7. září 2012

Macek na žíněnce


Asi už víte, že Iryna Kindzerská je můj oblíbený macek.
Tato jednadvacetiletá stopětadvacetikilová studentka psychologie z ukrajinského Kyjeva je jednou z těch žen, která když si na sebe navlékne judistické kimono a nastoupí na tatami, zvedá se mi péro.
Iryna je skromné, bohabojné a citlivé děvče z poctivé rolnické rodiny. Je macatá po mamince, kterou si její tatínek vyhlédl právě kvůli jejím štědrým tělsesným proporcím. Byla počata na mezi u potoka, kde primitivní kulak Kuzma Lvovič zahlédl mimořádně prdelatou pradlenu a prudce zatoužil vyjádřit jí svou náklonnost. Marina sice dlouho a statečně odolávala a bránila se zuby nechty, nakonec však přece jen byla dobyta a Kuzma si domů přivedl hospodyni, která ho pak oddaně doprovázela po celý jeho strastiplný život.
Kuzma jako správný sedlák dupal Marinu zásadně zezadu a oba spolu zažili spoustu nádherných, vášnivých, vyčerpávajících, šťastných dupaček, po kterých spolu většinou tak týden nemluvili a vyhýbali se jeden druhému.
Iryna byla jejich jediné dítě. Časem vyrostla do takových rozměrů, že si ji otec pletl s krávou a chtěl ji zapřáhnout do povozu nebo podojit vemena. Popřípadě vyhřebelcovat do sucha.
Také ve škole byla Iryna větší než její vrstevníci a její nadměrná hmotnost, kterou se odlišovala, inspirovala chlípného tělocvikáře k spontánnímu a nečekanému zápasu poblíž švédské bedny po škole, ve kterém se jí několikrát pokusil znásilnit, Iryna však uhájila svou mravopočestnost a svůj zadek, ubránila se mu a utekla z tělocvičny na chodbu a porazila tam ředitele, který náhodou procházel kolem. Ředitel projevil pochopení, pokáral uříceného tělocvikáře, který Irynu obvinil ze svádění a laškovného pokukování, a protože se mu zalíbila její fyzická odolnost, navrhl jí, jestli by nechtěla začít navštěvovat nějaký atletický, nejlépe zápasnický  kroužek.
Iryna na něj vykulila své kravské oči a po počátečním zdráhání (nelíbilo se jí, že by měla někomu cizímu ukazovat svoje nahá chodidla) nakonec souhlasila. Poté, co vyzkoušela několik sportů - mimo jiné vzpírání, box, sumo, běh přes překážky a balet - zakotvila u juda, protože tam se jí nejmíň smáli.
Po čase v ní trenéři objevili netušený talent, sílu a i překvapivou mrštnost, a silnou vůli.
Iryna byla doporučena do ukrajinského národního týmu v kategorii starších žaček, juniorek a posléze i žen.
Začala se zúčastňovat mezinárodních turnajů, protože v oblastních neměla konkurenci.
Přivezla medaili z juniorského MS, z ME žen...



Iryna, ta krásná statná svině, co se ráda pere.
Ráda čte dívčí romány, dívá se na filmy (horrory a romantické komedie), prochází se v přírodě, vaří, jí, nebo je na internetu a povídá si s přáteli na facebooku nebo přes twitter.
Miluje italskou a čínskou kuchyni, ráda chodí na masáže a do sauny.
Má irského labradora jménem Suki.

Na Olympiádu do Londýna jela pokusit se urvat medaili. Nakonec obrečela prohru o bronz.
A takhle si tam vedla.









Iryna vedla nejdřív na wazari, pak ji Britka okontrovala a vyrovnala. Načež to chvíli vypadalo, že jí nasadí na  zemi držení, ale Iryna se jí ubránila a přetočila na břicho.
Pak šla Ukrajinka opět do vedení na yuko, ale místo, aby zápas kouskovala a zdržovala, nechala se strhnout a Bryant ji k veliké radosti domácího publika podruhé hodila na žíněnku, čímž dosáhla svého druhého wazari v zápase a tedy iponu - vítězství před limitem.
Iryna měla bronzovou medaili na dosah ruky - nakonec ale odešla poražena se slzami smutku v očích.





Okamžiky před rozhodujícím zápasem. Za Irynou stojí její trenér, který to zřejmě neviděl moc růžově.




Soustředěná Iryna přichází na tatami. Ještě je plná odhodlání a netuší, že dostane na prdel.




Tak pojď, ty mrcho, ať to máme za sebou...




Iryna zahajuje výtečně provedeným wazari. Začátek zápasu jí vyšel perfektně.




Tak, teď to jenom udržet a odtancovat...




Britka je v boji na zemi nebezpečná. Málem Iryně nasadila páčení. Ukrajinka si musí dávat pozor. Tři a půl minuty od olympijské medaile.





Opatrně, polehoučku, jen klid... "Hoď tu píču na prdel!" řve vystresovaný trenér a mává rukama jako idiot.
Holky se chvíli tahají za límec a za pasy, a pak...
...je to v řiti. Mladičká Iryna se ocitla na zemi, ani nevěděla jak, a zkušená Karina na ní pohotově začala pracovat. Vždyť vypupčit o 25 kilo těžší sokyni je tak sladké a lákavé...


















Už jenom vytáhnout tu zatracenou nohu zmezi tvých stehen a jsi moje, holčičko, už mi neunikneš. V držení jsem docela dobrá. Už jsem dostala větší tlusťošky než jsi ty.





















Kurva, moc nechybělo a měla jsem ji.







A je to definitivně v prdeli. Druhé wazari znamená konec. Tak zase za čtyři roky...




Je po boji. Je po všem. Na jedné straně slzy štěstí a dojetí, na druhé slzy zklamání a zmaru.







Je čas uznat kvality své soupeřky.





"Nebuď smutná, ty krávo. Buď ráda, že jsem tě neuškrtila jako prasnici. Táhni, odkud jsi přišla, ty vypasená vesničanko. Přeju ti, ať tě trefí šlak a ať tě znásilní nějaký ožralý negr."









"Judo je krásný sport, ale někdy stojí za hovno."

Žádné komentáře:

Okomentovat