pondělí 10. září 2012

O tom, jak Tara vyseděla Chadama

Blonďatou bojovnici s proporcemi zdravé a dobře živené urostlé selky Taru jsme tu již měli.
Malého skrčka Chadama, který se statečně snaží podobný typ dívek v poctivém zápase tělo na tělo udolat, zmocnit se jich a dostat se jim na kobylku, jsme vám představili již taktéž.
O Taře snil Chadam chlípně už dlouho. Když jsem dokázal vyzrát i na snědou Giu, říkal si, proč by se mi to nepodařilo i s touhle špekatou blondýnou. Věřil, že když bude chytrý, mrštný a trpělivý, mohlo by se mu Taru podařit unavit a utahat, což je v boji s velkými dívkami základ úspěchu. Rád by si jí taky sáhl na chodidlo. Kdyby se mu jí podařilo lechtat na chodidle, aspoň na chvíli... Představoval si, jak se asi nechává dupat od svého přítele. Určitě je ráda nahoře.
Jenže chyba lávky.
Tara se nenechala zaskočit podobně jako Gia, vůbec ho nepodcenila a udělala si z něj - inu, něco na způsob sedačky či divanu.































































Tara vyseděla Chadama jak se patří.

1 komentář:

  1. krásně sis ním pohrála a krásně ukazuje ten svůj nádhernej pupek, chtěl bych s ní zápasit, a i se s ní pak milovat, je krásná byt boubelka, krásná prsa má též, dfobrej mač, akorát měl jen jednu výherkynio a tou byla Tara krásná s krásným pupíkem

    OdpovědětVymazat