pátek 1. listopadu 2013

Potenciální soupeřky

Myslete si co chcete.
Ale všechny tyhle ženy bych chtěl jednou někdy přeprat.
No nebylo by to krásné?
Na žíněnce, klidně i v bahně nebo oleji.
Nějak mě prostě přitahují a vzrušují a věřím, že bych si ten zápas s nima opravdu užil.
Některé z nich jsou kurvy od pohledu, ale najdou se mezi nima jistě i obyčejné a slušné dívky.
A koneckonců - záleží na tom?





Tahle velká macatá holka by přišla na řadu první. Musel bych ji zkusit utahat a potrápit, aby se přestala tvářit tak nesnesitelně spokojeně a přezíravě. Vsadil bych se, že kdybych se jí dostal na chodidla, ztratila by svůj klid.




Ani tahle důstojná a spořádaná, sympatická hodná blondýna zralého věku by neunikla svému osudu. Pupčil bych ji něžně a vydatně, jako svoji holku.





Na krocení téhle zlobivé mladé čertice bych bych vynaložil veškeré své umění a úsilí. Posadil bych se jí na hlavu, to by na ni mohlo platit.




Tuhle namyšlenou ctižádostivou bohatou mrchu bych nešetřil ani trochu. Zasloužila by tvrdý výprask přes zadek.




Tuhle děvku bych nejdřív důkladně a systematicky profackoval, na to je od svého pasáka Ivana zvyklá. Tahání za vlasy a škrcení jistě taky dobře zná.




Další urostlá děvka odněkud z Východu. Takové berou slušné slovo a smysl pro čestná boj jako slabost a urážku. Musel bych na ní vymyslet nějakou prasárnu, aby jsem si získal její respekt a začala si mě vážit, kurva jedna vymrdaná.




Tohle je opravdová kráska a určitě by na mě zkoušela všechny svoje ženské triky, abych ji šetřil. Chytil bych si tě hezky pod kolenem a počkal si, kolik toho vydržíš, holka moje.




Tahle je obyčejná tupá vesnická husa, z očí jí čiší vychytrakost a vychcanost, takže bude pěkně zákeřná. To by mohl být zajímavý zápas, divoký, vášnivý a perverzní.




Téhle statné svini to kouká z očí. Nedám se snadno. Bude se rcát, škrábat a kousat. A pokusím se tě kopnout do koulí. Tak uvidíme. Na tebe si budu muset dát pozor, ale vítězství bude o to sladší.




Jedině pupčení. Tahle vypasená drzá provokující prasečice si nic jiného nezaslouží. A bude to stát za to. Budu tě ovládat tak dlouho, že na to dosmrti nezapomeneš, těš se na to.




Další macatka, tentokrát  slušná, poctivá a urozená. Romantická čtenářka. Jakou na tebe tvolím taktiku, ještě nevím. Možná budu drsný a zlý, možná si tě vychutnám dobrosrdečně a přátelsky. V každém případě budeš na konci ležet přemožená a já se ti budu přitom dívat do očí.




Tohle bude zlobivá holka, která si o sobě myslí víc, než ve skutečnosti je. Myslím, že moje škrcení by se ti mohlo líbit, co ty na to? Budeš se vzpírat, ale já tě stejně dostanu.




A na co je zvyklá tahle panovačná panička, nafrněná slečinka? Tebe budu držet mezi nohama, dokud nezačneš zuřit. Bezmocná budeš krásná.




Nic než špeky. Tahle noblesní kultivovaná špekatá princezna nebude klást moc velký odpor a nechá si líbit všechno. Takže co třeba potupné válečky a škrcení svým vlastním loktem? To by mohla být docela prča.




Tátova holka, domácí mazánek a povaleč, líná a marnivá. A nezkušená. Vytatešit, co jiného s tebou, holka. Dokud si neuprdneš.


A to nejlepší na konec.
Macatá a kozatá, to je ta nejlepší kombinace.




Její pohled "Pojď si mě umezikozit, když na to máš, chlapče," k tomu přímo vybízí.
Takže tady je to jednoznačné, není co řešit. Palce do huby, pod krkem a buď klidná, děvče a nic se ti nestane.

Docela všehochuť, co říkáte. Vybere si každý. Jaká je vaše favoritka?

2 komentáře:

  1. všechny sou pěkné, byt s některýma by to bylo terno zápasit no,m ě se líbí ta v tom červeném ta první a pak ta mrška co kope do koulí, a ta macatka co je samej špek, nejde říct, která je nejlepší a tak no .., všechny sou krásné no))

    OdpovědětVymazat