úterý 2. března 2010

Tarzanovo dobrodružství


A protože vím, že jeden z mých pravidelných čtenářů má velkou slabost pro smíšené zápasy, ve kterých má muž většinu času nad ženou převahu, dovoluji si mu tímto předložit další lahůdku z kouzelné krabičky strýčka Fida.






Taky se vám při pohledu na toho vlasatce vybavil Tarzan a Jane?





Syn džungle a jeho vyvolená družka si jednou vyrazili za zábavou do města - už je to věčné pelešení a vyvalování se na slunci a žraní banánů přestávalo bavit. Dokonce i houpání na liáně - Tarzanova silná disciplína - už je omrzela.





Tarzan na sebe hodil místo fíkového listu prozměnu zelené těsné slipy, ona zase žlutočervené bikiny po babičce, kterou omylem ukamenovali rozežraní paviáni - a hurá na to!





Tady se Tarzan dostal své milé pěkně na kobylku. Ouch - ale závěr patřil Jane. Konečně mohla zajásat i ona!





Ale závěr, jak všichni dobře víme, patří mistrům. A Tarzan si Jane náležitě vychutnal. "Jsem pán džungle - yihooo! - a ty mě budeš poslouchat a loupat mi banány!"





Tarzan ale nepochopil nic o podstatě pomstychtivé ženské duše, neboť Jane ho brzy poté začala podvádět s jedním výřečným gorilím samcem a dokonce s dobromyslným hrochem Maxem, od něhož by tuto zradu Tarzan nikdy nečekal. Tak to chodí nejen v džungli. Haj hou.

Žádné komentáře:

Okomentovat