čtvrtek 20. srpna 2015

Christina Turingia

Už první snímek téhle urostlé bokaté bohyně (to jsem ještě o ní nevěděl vůbec nic, ani že existuje) mě utvrdil v přesvědčení, že dostat tuhle plusku na žíněnku a utkat se s ní, by bylo krásné.

Jinak - Christine se k modelingu dostala náhodou, když jí majitel butiku, kde si vybírala šaty, nabídl, jestli by nechtěla pro jejich obchod dělat modeling a ona chytla šanci za pačesy.
Zajímavost - Christina je vystudovaná operní pěvkyně. A dokonce se tím i živí a vystupuje na koncertech.
Je Kanaďanka, s polskými a italskými předky. Žije střídavě ve Windsoru a Torontu.
Miluje zvířata a má dva psy: Squishyho a Colonela.
A občas se v zábavním podniku nechá podnapilá vyhecovat k zápasu v bahně. Docela se jí to líbí a uvažuje o tom, že když skončí s modelingem, stane se z ní profesionálka. Obzvláště muži s ní chtějí zápasit a jeden pracháč jí na dovolené přemlouval a nabízel tisíc dolarů na ruku, když se s ním utká na jeho soukromé jachtě v oleji nebo aspoň s jeho manželkou. Odmítla, protože se bála, že by s ní chtěl natáčet porno. Nebo by ji svázal do kozelce a musela by mu olizovat palce u nohou. Zná tyhle zhýralé chlípné prasáky.






Ta musí mít chodidla!








A co teprv to ostatní.










Její proporce nenechávají nikoho na pochybách, že kdyby se vám její hýždě přitiskly na břicho, slibovalo by to nezapomenutelný až transcedentní zážitek srovnatelný s objevením nového kontinentu - možná Ameriky.











Její přímý pohled říká, že je zvyklá na obdivné pohledy mužů.
Výraz vítězky jí zaručuje úspěch ve všem, do čeho se dá.
Její krása je zjevná, přirozená, neoddupatelná.












Provokativní Scandall Dress.

















Je to živočišný druh prdelnatka obecná.
Prdelnice nejprdelovatější.
















Je mladá, je vnadná, je sexy. Pro někoho až moc.

















K dokonalému štěstí by stačilo ji objímat.
No dobře - a možná ještě možnost jí profackovat čurákem po tvářích.
Blondýna nebo bruneta - před čurákem jste si všechny rovny.








Svému osudu by neunikla.
Ani kdyby byla vzpurná, odmlouvavá a hrdá, ani kdyby byla hodná a poslušná.









Princezna s čuráčíma očima.
Dívka s medovým jazykem.
Ta, kterou ještě na žíněnce nikdo nepřemohl.
Se mnou bys to zažila poprvé.







Jediná bílá v houfu černých prasečic. Ty bych si dal k obědu, kýty by přišly vhod. Ji bych si nechal. Tu bych obíral pomalu.






Já už bych ti to lesbičení vyhnal z ...eh, hlavy.












Tak co, námořníku. Stýská se ti po domově?
U mě bys našel dokonalé ukojení.






Chci, aby mě někdo poplácal po zadku jako malou holku.
To ženská občas potřebuje.
Chci, abys mi hladil zadek a líbal mi ho, pusinkoval mě a strkal mi ukazovák mezi půlky. Snad po tobě nechci až tak moc, ne?
Nebo snad chceš říct, že tě můj velký macatý zadek mocně nepřitahuje?











Chtěl bys vidět, jak moc umím vypláznout jazyk?












Ale možná bys mi chtěl přehodit nohy přes ramena a chytit mě do pěkného dlouhého headlocku?
Trochu mě potrápit a poškádlit.
Udělat ze mě svojí holku. Přivlastnit si mě a ovládnout mě. To by se ti nelíbilo?











Náš tělocvikář nás holky učil zápasit. Byl to takový proplešatělý malý chlápek s bříškem, tak kolem padesáti. Říkal, že nás naučí základy sebeobrany a brazilské jiu-jitsu. Kecy. Každá z nás ve třídě proti němu musela nastoupit do cvičného zápasu a on nás všechny postupně porazil. Žádná tomu neunikla. Velkým děvčatům si rád sedal na hlavu. "Tak je to správné, tak to má být, jedině tohle je řádné ukončení zápasu, se kterým jsem spokojený," říkal. Byly jsme osmačky, blbé - zdálo se nám to sice divné, ale dlouho mu to procházelo, až ho nakonec jedna nabonzovala a ho pak odvezli do ústavu pro úchyláky.
Se mnou zápasil moc rád, já byla největší ve třídě, vždycky se na to těšil. A stejně jsem se mu nikdy neubránila, pokaždé mě porazil. Jednou mě dokonce zval na soukromou hodinu k němu domů, lákal mě a říkal, že mi ukáže lechtačku, jakou jsem ještě nezažila. Chválil mě a lichotil mi, že mám nejkrásnější chodidla ve třídě, i než Nuňézová. I než paní ředitelka, zdůraznil výmluvně, nevím, co to mělo znamenat. Věděla jsem, že dává přednost mladým nezkušeným holkám. "A cucáky, pojď, bude se ti to líbit, uvidíš!" Věděla jsem, že se rád dotýká dívčích chodidel, někdy celý zápas podřídil jediné taktice, že holku chytil zezadu za chodidlo, aby se mu nemohla vysmeknout a držel ji pak celou dobu za patu a za palec u nohy ("tak je to správné, tak to má být."), dokud se nevzdala. K němu domů jsem ale nikdy nešla, i když o to moc stál.
Ani jsme nechodili v cvičkách, ale cvičily jsme vždycky naboso, před hodinou jsme si je musely vždycky sundat a on nám kontroloval, jestli máme čisté nohy. Když se mu některá nezdálo, nebo - což byl častější jev - si vybral tu, kterou chtěl, tak nás poslal se rozcvičovat, zatímco ona si musela lehnout na břicho a on k ní přidřepl a čistil jí je. Když jí to bylo nepříjemné nebo byla lechtivá, tak jí jednoduše sečdnul na zadek, aby mu nemohla utéct a pokračoval dál. Jednou to potkalo i mě, vzpomínám si, jak mi ukazovákem obejmul palec u nohy a pak si se mnou povídal šimral mě a celou dobu mi ho jemně honil a popotahoval a měl radost, když jsem to nakonec nevydržela a postavil se mi. "To je vono, nestyď se, takový pěkný velký palec má být tuhý jako kořen!" pochvaloval si. Smál se, celý rozradostnělý a palcem mi zvedal bradu  - ještě pořád jsem byla na břiše a on na mě - a díval se mi přitom do očí, jak se na to tvářím. Já byla celá rudá a on mi pak pohrozil, abych to nikomu neprozradila, jinak budu mít doma problémy a on řekne mým rodičům, že jsem ho sváděla. Některé holky dokonce vyprávěly, že po nich chtěl, aby mu hladily jeho chodidla a Nuňézové dokonce navrhl, jestli by mu nechtěla vykouřil palec u nohy, prý to je pro ní ohromná pocta a že si může vybrat buď pravý nebo levý - a ta kráva blbá to fakt udělala!
No jak říkám, nakonec ho zavřeli do vězení s pedofilama a dávali mu skotské střiky. Chudák. Jinak s ním byla docela sranda, i když to byl starý chlípný prasák.

















Tohle všechno by mi o sobě povídala, a já bych tiše naslouchal.
Škoda jen, že předvádí jenom šaty a ne plavky. Rád bych se na ni podíval v jednodílném koupacím úboru (ten mi připadá na plnoštíhlých ženách strašně sexy) nebo i v bikinách.
Počítám, že potkat ji někde na bazénu, tak mi stojí okamžitě.











Je pěkná, ale potřebovala by zkrotit, to je bez diskuze.
Kimono by jí slušelo.
A kdyby byla pěkně na všech čtyřech.










Za tímhle zadkem se otočí a uznale hvízdne nejeden chlap.
Zabořit nos mezi ty voňavé půlky a děkovat Bohu, že něco takového stvořil.
Poškrábat ji trochu vousama a ve chvíli, kdy to nebude čekat, se jí do něj pořádně zakousnout, udělat jí pěkný cucflek, označkovat si ji, až vyjekne bolestí.
Trocha nepředvídavosti k tomu přece patří.






Každopádně její pozadí je z těch, na kterém byste chtěli zemřít, kdybyste si mohli vybrat poslední chvilky vašeho života.
Ano, vidět její zadek a zemřít.
A to není málo.

3 komentáře:

  1. určitě bych pro ni nezemřel je mladá krásná macatá, spíš s ní zápasit a pořádně jí vypupčit přemoci a zkrotit a aby byly v bikinách, nic jiného si nezaslouží, žádnej sex ale pořádně vypupčit a zápasit s ní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš a já jsem se virtuálně zamiloval. :)

    OdpovědětVymazat