neděle 6. září 2009

BJJ - Brazilské jiu-jitsu - 1

V podstatě nevidím žádný rozdíl mezi BJJ a grapplingem.
Zápasí se buď v kimonu (Gi) nebo ve speciálním oděvu (No-Gi - trenýrky, elastické tepláky), na pět minut, zápas končí vzdáním soupeřky, když se dostanou mimo žíněnku, přemístí se zpátky do jejího středu v pozici, v jaké rozhodčí boj přerušili.
Boje zpravidla vypadají následovně: jedna ze soupeřek dobrovolně zaujme pozici na zádech a sevře protivnici nohama. Tu se pak snaží soustavně škrtit, popřípadě dostat na záda. Naopak ta, která je v sevření nohou, se z nich snaží vymanit a zaujmout na své rivalce pozici obkročmo, dostat se na ni a zalehnout ji. Utkání většinou rozhoduje páka. Oblíbené je i škrcení. Některé holky jsou v tom vážně dobré.
Zase, mohou zápasit ženy s muži.
A když jsou to pěkné mladé šťabajzny, kočky, je to radost pohledět.


Nejdřív jeden typický souboj, kdy ani jedna z dívek neprokáže nad tou druhou výraznou a rozhodující převahu a musí rozhodnout rozhodčí. Blondýna se sice v závěru pokouší o nadějné škrcení, její úsilí však přeruší signál oznamující konec zápasu. Škoda.
Jsou to mladé Brazilky, Juliana Paes a Ana Carolina Alencar.




V dalším zápase tu máme opět sympatickou Julianu. Tentokrát už se Nayaře Valentim dostane na kobylku. Znovu se pokouší o držení a soupeřce to není vůbec příjemné. Drží ji na zádech a snaží se na ni dostal obkročmo. Když se jí to však konečně podaří, Nayara udělá most a shodí jí a dokonce se postaví na nohy.
Opět vítězí, ale zase to není úplně přesvědčivé.




Tammy Griego. U něj/ní se mi zatím nepodařilo zjistit, jestli to je on nebo ona. Jisté je, že své dívčí oponentky ovládá k smrti rád.
Tady ji držel dlouho chytře v podkolení, poté jí strčil chodidlo mezi nohy, nakonec ji dostal na lopatky a utkání zakončil stylovým šrcením. Soupeřka byla bezmocná.




Ano, Tammy rád dostává děvčata na záda...




A zejména, když jsou obézní a trochu při těle. Větší, než on sám. Čím je jeho oběť vypasenější, tím víc takové vítězství chutná.




Tady je jeho debut. Šikovná Asiatka, která proti němu nastoupila, z něj musela být nešťastná. Když jí pupčil, musela ho mít plné zuby.




V následujícím videu uvudíme zajímavý zápas mezi plešaticí tmavé pleti (skoro hermafrodit) a roztomilou blondýnkou.




Tady zase dívka jménem Alison pěkně pupčí a poté nasadí své na zádech ležící soupeřce páku na loket, po které se vzdá.




Tady prozměnu Addie svou sokyni dostane na záda a chvíli ji drží pěkně mezi nohama.




Znovu Addie, tentokrát v kimonu (modrém). Soupeřky si několikrát prohodí pozice nahoře a dole, závěr patří ale Addiině protivnici, dostane Adinu do pupčení a vítězí účinnou pákou.




A dotřetice si dáme Addie a Anu. Obě mají pěkný zadek.




Rose Mateo (v bílých trenýrkách) si se svou oponentku povodila a ukončila její trápení v chvatu zvaném "gilotina".




Stejně tak tady. Gilotina je velmi účinná.




Jedna divoká, živelná rvačka. i takové jsou k vidění.
Elaine ji zakončí nemilosrdným šrcením.




Na úplný závěr pošušňání z polské ligy.
Joanna Ogrodnik svou soupeřku Karolinu, ačkoliv je pod ní, efektním otáčením velmi hezky uškrtí, tak, že jí musí křísit.




Užijte si to.

4 komentáře:

  1. Tak Tammy Griego, je holka, mrkni na Sherdog. com. Vůbec na to teda nevypada ;). Jinak se mi velice líbil konec toho prvního videa, kde bruneta klečí, bloncka na ní sedí, chodidlama ji fixuje v rozkroku a škrtí jí. Supr.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za info, frosty. No, já si to tak trochu myslel, soudě podle toho, že měla pod kimonem tričko, ale je fakt, že u některých holek člověk neví. ;-)
    Mně se ten konec taky hodně líbí. :-P
    je fakt, že na YouTube je toho strašná spousta, tam člověk může strávit klidně den v kuse a pořád bude nacházet něco nového...
    Zjistil jsem, že vkládat videa z YouTube je rychlejší a pohodlnější, než poněkud zdlouhavě uploadovat vlastní (na které ale na YouTube nenarazíš, a když, tak je za chvíli smažou).
    Vůbec by mě zajímalo, v jakém trendu bych měl na stránkách pokračovat, ale zatím byly ohlasy (komentáře) od tří lidí, tak nevím, jestli má cenu dělat nějakou anketu.
    Jsou lepší videa nebo fotoseriály?
    Mám dávat víc článků v sekci Hardcore queens?
    O kom byste si chtěli přečíst článek v Softcore princess?
    A jaký druh ženského zápasení upřednostňujete? (Na co bych se měl tedy spíše zaměřit?)
    Atd.
    Jinak jsem rád za jakýkoli komentář. Je to určitá motivace. Takže se nestyďte a semtam něco písněte. OK? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No, já osobně ujíždím na holhy v kimonech :) .

    OdpovědětVymazat