neděle 17. června 2012

Dvojčata

Candy a Naomi byla dvojčata.
Obě stejně blonďaté, obě stejně ceckaté, obě stejně vylízané.
Kdyby si některá z nich nasadila umělého čuráka a zezadu vás vydupala jak děvku, nevěděli byste která, tak si byly podobné.










Pro normální život jich bylo škoda, to pochopily záhy. Příliš hezké na to, aby musely pracovat, rozhodly se vydělávat si na živobytí kouřením mužských čuráků a vstoupit do pornobranže. Zdála se to být jasná volba. Není nad to, když vás povolání zároveň baví! Ale ouha. Už na prvním konkursu jim manažer studia oznámil, že mají místo jen pro jednu z nich, ať se mezi sebou dohodnou. Druhá ať maže k pásu do fabriky (nebo ke mně kleknout pod stůl, naznačoval významně ten tlustý zmrd). Tak si to začaly vyříkávat.


















































































































































Nakonec Naomi zvítězila nad svou sestrou a získala vysněnou práci.
Hned v prvním filmu Humiliation Gag Deepthroat Frenzy  Facefuck Spanking Dirty Anal White Bitches jí čekal anál se třemi nadrženými velkými negry, kteří právě vyšli z vězení za znásilnění dívčího internátu.
Byla na sebe pyšná.
A pak si nemohla týden sednout.

1 komentář:

  1. hezkej souboj, byt místy vypadal jak sex lesbiček, obě mja krásná těla no, ale místy do sebe šly jako by s eměli zabít, ale ono bylo proč role je role,ale měli po sobě jít ještě víc, jinak super video, obrázky))

    OdpovědětVymazat