pondělí 3. srpna 2009

Tateshiho gatame

V judu existuje víc druhů držení neboli znehybnění (osaekomi - waza). Nejprestižnější a nejpůsobivější je však jednoznačně tateshiho gatame. Soupeřka je na zádech, vy na ní ležíte obkročmo a nohama jí obepínáte boky. Královské pupčení. 25 vteřin a je vaše. Není nic sladšího než cítit břicho vaší vzpouzející se protivnice mezi stehny.

A takhle nějak to vypadá v praxi.
Famózní Holanďanka Monique van der Lee se s odbarvenou Italkou Marií Mottaovou moc nemazlila.



Britka Sarah Adlington se statnou Ukrajinkou Marynou Prokofjevovou jakbysmet. Ta si ani neuprdla. Vypadá to snadně, když se to umí.

Liz Baker si takhle ukázkově osedlala Claire Solier. Hezky se na to dívá.

Vůbec, na mladé holky je pěkné pokoukání. Víc to prožívají. Kopou nohama jako splašené. i když jim to většinou není nic platné.

No a ještě když menší dostane větší, to je pak paráda.

Úplně nejlepší jsou ale velké, prdelaté, vypasené holky, tlustice. Ty to všechno berou víc emotivně a osobně. Pro ně je to otázka cti. Prohra je pro ně potupa a ponížení největší. Přemožená macatice je jednou z nejvíc sexy věcí na světě. Aspoň pro mě. Je to nevšední zážitek. Pokochejte se sami pohádkou o tom, jak statečná Heidi přemohla zlou Mindy.

Zpátky k normálnějším váhovým relacím. Němka Dunkelová s germánskou důkladností zpacifikovala černou Angličanku Carterovou.

A Argentinka Daniele Krukower dokázala zase svou převahu zase nějaké bezejmenné Venezuelance.

Tohle je zase ukázka z amerického národního šampionátu.

Následující tři ukázky pocházejí z jednoho turnaje. Dívčina Béa je v provádění této působivé techniky velice zručná. Je vážně dobrá. Je vidět, že to dělá s láskou a chutí. Soupeřky s tím nemůžou nic dělat.

A tímhle zdařilým "zkrocením zlé dívky" bychom mohli pro dnešek skončit, co myslíte?

Žádné komentáře:

Okomentovat