neděle 16. srpna 2009

Zápasy v ringu

Jistě jste viděli americký profesionální wrestling.
Dvě herečky s extraordinérními jmény (jako Queen Kong, Poison Ivy nebo American Supergirl), v pestrých kostýmech a ve vysokých kamaších, jak předvádějí trapnou show pro ječící zdegenerované publikum.
Tak na to zapomeňte.
Tyhle holky, které si teď předvedeme, do toho jdou pěkně naplno, bez předstírání, s jediným cílem - dát té huse, co si říká jejich soupeřka, pěkně na prdel.
A naboso.
Což je důležité, víc, než si kdo dovede představit.



Boj v ringu má své specifické zvláštnosti, atmosféru. Je to aréna. Mezi provazy není úniku. Dívá se víc diváků, než při komorní podívané někde v privátě nebo v tělocvičně na žíněnce. Je to vyhecovanější. Porážka víc bolí a vítězství je sladší.


A do toho ten lehce úchylný, zjevně nadržený rozhodčí. Obchází okolo obou aktérek jako mlsný kocour, semtam si přidřepne, aby měl lepší výhled a aby viděl jejich výrazy v obličeji, aby mu nic neuniklo. Jeho role ho očividně těší, důležitost a namyšlenost z něj přímo sálá - on může kdykoliv ukončit nebo přerušit zápas, zápasnice se jeho rozhodnutí musí podřídit. Může některé i nezištně nadržovat, nemyslete si, také se to tak dělá. Je na něm vidět, že by si strašně rád plácnul po jejich zadku, ale musí se držet zpátky a tak jen stěží ukrývá svou erekci. Dejte prasákovi funkci a stane se z něj rozhodčí při ženských zápasech.


Ženy v ringu jsou krásnější než mimo něj. Víc dravé, víc sexy.

Žádné komentáře:

Okomentovat