sobota 19. května 2012

Playmate bez peněz

Pokud někde zaslechnete oslovení zlatokopka, pasuje jako prdel na hrnec na šestadvacetiletou prsatou blonďatou playmate Annu Nicole Smith, která na své bujné vnady ulovila devadesátiletého milionáře J. Howarda Marshalla.
Tuctová Texasanka Vickie si změnila jméno, dala kopačky svému prvnímu manželovi a koupila si pořádná prsa, aby už nikdy v životě nemusela prodávat hamburgery, jako na počátku své hvězdné kariéry, než utekla ze svého rodného zapadákova.









Anna se poté, co Howard konečně natáhl brka, nemohla dočkat, až shrábne své těžce vydělané milióny, rodina zesnulého však učinila patřičná prozíravá opatření, takže vzteky nepříčetná Anna nakonec z manželství odešla tak, jak do něj i přišla - s holým zadkem.


Předtím a potom ještě účinkovala v několika filmech, vzpomeňme na Scyscraper (Mrakodrap), To The Limit (Do krajnosti) a The Naked Gun - A Final Insult (Bláznivá střela 3a1/3 - Poslední trapas).
Měla i svou televizní show - to bylo zrovna období, kdy na dietu moc nehleděla a chtěla se co nejvíc podabat vorvani. Poté si prošla i lesbickým obdobím - tím si vlastně tak nějak procházela celý život, jakmile jí ti chlapi začli lézt na nervy, což se stávalo poměrně pravidelně.







Jako sestřička na klinice pro dárce spermatu by se jistě uplatnila.

 














Otevřete oči - přicházím.
Svůj oděv odhazuji v dáli.

Taky ráda dávala rozhovory a prezentovala se v nich jako naprostá husa, nevzdělaná, hloupá a naivní, proto si ji moderátoři tak rádi zvali. Vždy tu existovala možnost, že jim po natáčení v zákulisí vykouří čuráka.
Čuráky měla Anna moc ráda, už babička jí kladla na srdce: "Drž se pevně těch správných čuráku a ve světě se neztratíš!"






















Přísahy jí jdou taky moc dobře.
"Přísahám, že budu mrdat, dobře mrdat, a nic než mrdat. K tomu mi dopomáhej Bůh."









Soud nicméně prohrála, jak už bylo řečeno, takže ještě má co zlepšovat.
Šuškalo se nicméně, že jen těsně. Prý o prsa.

Ale v televizi se přece jen cítila lépe. Třeba s Conanem O´Brienem.





















Anna je středem pozornosti - ve svém živlu.

Ano, všichni víme, jak skončila, a je nám to líto.
Čest její památce.
Ale ona by si určitě přála, abychom si ji pamatovali jako tu neuvěřitelnou prsatici, co se sprchuje ve sprše a brouká si přitom americkou hymnu.







A jako nasranou blondýnu s plnou podprdou.
Takové role jí šly nejlíp, taková byla i ve skutečnosti.
Z takové nám vždycky všem stálo péro.













Sbohem, Anno, byla jsi nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat